Over ID-Consultancy

Ivo Dekker van ID-Consultancy BV

 

‘Soms is de klant al tevreden, maar ik nog niet.’

 

Na een ruim aantal jaren als gedetacheerd consultant gewerkt te hebben bij diverse grote bedrijven, ben ik in 2004 gestart met ID-Consultancy. Inmiddels heb ik het 10-jarig bestaan van mijn bedrijf mogen vieren.

Ivo Dekker ID-Consultancy

Ivo Dekker ID-Consultancy

In de afgelopen jaren heb ik veel bedrijven mogen ondersteunen middels het leiden van projecten, geven van (directie)advies, bieden van ondersteuning bij de keuze van ERP-pakketten en dergelijke. Zowel in Nederland als andere Europese landen.

Door mijn ruime kennis en ervaring van bedrijfsprocessen binnen diverse industrieën en branches ben ik breed en ook internationaal inzetbaar.

Referenties:

Interview DOC kaas over ID-Consultancy
Interview Visser over ID-Consultancy

Graag kom ik met u in contact voor een kennismaking. U kunt mij ook na kantoortijden gerust bellen op 06-50527982 of mailen via het contactformulier.